Yhteisöt

Black Corps

 

Black Corps on se, mitä on jäljellä Yhdysvaltojen armeijasta Vlacesissa. He ovat ryhmittymä ihmisiä, joilla on sotilaskoulutus ja jotka yrittävät ottaa haltuunsa koko Vlacesin alueen. He ovat hyvin aseistettuja ja varustettuja, mutta ryhmä on kooltaan hyvin pieni. Heidät tunnistaa tummista tai mustista sotilas -varustuksesta, jonka takia heitä alettiin kutsua "Black Corps" sotilasryhmäksi.

Vaikka Black Corps on armeijan jäänteet, se ei aja yhteistä etua tai yritä edistää ihmisten turvallisuutta. Sen tavoite on valloittaa koko Vlaces ja alistaa ihmiset heidän valtansa alle, joiden lapset he voivat kouluttaa sotilaiksi ja niin laittaa Black Corpsin riveihin. Lopullinen tavoite on tuhota kaikki mutautuneet ja luoda uusi ihmiskunta, jossa Black Corpsin johtajat ovat hallitsijoita. Tällä hetkellä Black Corps hallitsee vain pohjoista Vlacesin osaa, jossa sijaitsee pienikokoinen ihmisistä koostuva yhteisö.

Black Corps ei turhaan säästä henkiä, kun he ajavat tavoitteitaan eteenpäin. Väkivalta on yleisin ratkaisu; kapinalliset sekä mutautuneet ammutaan heti, oli sitten kyseessä oikea mutantti tai mutantiksi epäilty ihminen.

Foorumilla

Drighton

 

Drighton on Vlacesin luoteis osassa sijaitseva ihmisistä koostuva yhteisö. Drightonin aluetta ei ole mitenkään eristetty muusta kaupungista, joten ihmiset pääsevät kulkemaan alueella vapaasti. Drightonissa on kuitenkin aseistettuja vartijoita, jotka ovat valmiina ampumaa mutautuneeksi epäillyn henkilön. Drightonin "keskusta" sijaitsee keskussairaalan lähellä ja on eristetty aidoilla, joiden portilla sijaitsee vartijoita tarkistamassa Drightonin yhteisöön kuulumisen. Drightonin ranta-alueilla kasvatetaan ravintoa yhteisön jäsenille. 

Drightonissa yritetään elää mahdollisimman normaalia elämää. Sen jäsenillä on erilaisia ammatteja ja jokaisen oletetaan tekevän omansa yhteisön eteen. Drighton tekee myös yhteistyötä sen ulkopuolisten ihmisten kanssa, jotka asuvat Drightonin alueella tai käyvät siellä kauppaa. 

Foorumilla

Reborn

 

Reborn on pääasiassa kristillisistä koostuva yhteisö, joka sijaitsee kaupungin Downside -alueella. Ihmiskunnan tuhon jälkeen viimeiset henkiin jääneet uskonnolliset, sekä ne jotka siirtyivät uskoon ydinsodan jälkeen, kokoontuivat tuholta selvinneeseen kirkkoon Vlacesissa ja alkoivat julistamaan, kuinka tämä oli Jumalan kosto ihmisten synneille. Tapahtumat kuvasit "täydellisesti" raamatin kuvaamaa maailmanloppua ja epäuskovien jättämistä maanpäälle. He alkoivat kutsua ryhmäänsä 'Uudelleensyntyneiksi', englannin kielellä sanalla 'Reborn'.

 

Uudeelleensyntyneet saarnaavat Jumalan sanaa ja kannustavat henkiin jääneitä katumaan sekä tulemaan uskoon, sillä heidän mukaansa he jäivät maanpäälle juuri epäuskonsa ja syntiensä takia. Jäsenet viettävät aikaa pääasiassa kirkon lähistöllä, sillä he ovat perustaneet puutarhoja ja kasvihuoneita ravintoa varten kirkon viereen, eikä heillä ole sinänsä tarvetta liikkua muualla muuta kuin saarnaamista varten.

Uudellensyntyneet ovat rauhanomainen ja väkivallaton järjestö, mutta silti syyttävät muita epäpuhtaudesta ja pitävät mutautuneita paholaisten lapsina. He tarjoavat apua sitä tarvitseville ihmisille, mutta mutautuneet saavat vain eksorsismin pyhällä vedellä.

Foorumilla